foto

Lion Wasczyk

  • nar. 6.7.1994 (24 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Harte Schule (TV film)
Kobra 11 - Ať žije Bollywood (TV film)
2017 Kobra 11 - Hackerka (TV film)
Kobra 11 - Není úniku (TV film)
Kobra 11 - Slepá svědkyně (TV film)
2016 Verrückt nach Fixi
Zelená jako smaragd
2014 Modrá jako safír
Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Léto v Portugalsku (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
2011 Mein Prinz. Mein König.
2010 Der Zauberlehrling
2009 Hast Du noch was vor? - Abenteuer Quaks

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Přežít (S22E20)
Volný pád (S22E18)
Den blbec (S22E17)
další epizody (11)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Riziko (S21E12)
Otcovské radosti (S21E10)
Smrt bez varování (S21E09)
další epizody (6)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Zorros Rückkehr (S05E08)
Der Salamander-Schatz (S05E06)
Ich und Kuh (S05E05)
další epizody (5)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2012 Hotel 13 (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)

Dokumentární

2015 Moje dcera Anna Franková (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace