foto

Zuzana Mistríková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Hodinářův učeň
Music Box
2016 Učitelka

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na svatbě (E13)
Zločin v kostele (E12)
Zločin v knihovně (E11)
další epizody (13)
2018 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)

Dokumentární

2020 Alchymická pec
Meky
2017 Mečiar
2014 vlna vs. břeh

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fair Play
1975 Posledný prípad advokáta Saint Ponsa (TV film)

Dokumentární

2019 Nežná (studentský film)
Ďakujeme, že môžeme (koncert)
2014 Fetiše socializmu (TV seriál)
1989 Verejné fórum (TV film)

Host

TV pořady

2017 Slnko v sieti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky