foto

Klaus Pönitz

  • nar. 1940
    Dresden, Německá říše
  • zem. 6.7.2005
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1992 Lügnerin, Die
1991 Der Fall Ö.
Tandem (TV film)
Trillertrine - Looking for Mozart
1988 Herečka
1984 Romeo a Julie na vsi
1979 Zugvogel am Sund
1971 Verwandte und Bekannte (TV film)
Šípková Růženka
1970 Rote Reiter, Der
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)

TV seriály

1999 Horečka (TV seriál)
1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace