foto

David Sturzaker

  • nar. Redruth, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vraždy na domácí frontě (TV film)

TV seriály

2017 Otec Brown (TV seriál)
Oheň z nebes (S05E14)
Endeavour (TV seriál)
Chvalozpěv (S04E02)
2016 Medicejové: Vládci Florencie (TV seriál)
Pokušení (S01E05)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Velekněz (S01E07)
Ďábel (S01E06)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace