foto

Shane Woodson

  • nar. 19.10.1972 (45 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Men Go to Battle
2014 Runoff
2013 Barracuda
2012 The Legend of Black Annie
2011 Without Borders
2010 Changing Hands
2009 Na cestě bez návratu
2008 Tsunami Beach Club
2007 Cain and Abel
Resident Evil: Zánik
Zkřížené cesty
Zodiac
2004 Rodinka na tripu
Strange Fruit
2003 Heat Chamber, The
2001 Posers

TV seriály

2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
2012 Longmire (TV seriál)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Cop or Not (S03E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Skok na konec (S06E16)
2009 Médium (TV seriál)
The Medium Is the Message (S06E04)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Hranice (S02E06)
Vražedná čísla (TV seriál)
Zúčtování (S03E21)
2006 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vypusťte psy (S04E08)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2002 Damsel of Death

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Barracuda
2007 Cain and Abel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace