foto

Stephi Lineburg

  • nar. 16.11.1982 (36 let)
    Dover, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Národní bezpečnost (TV film)
2002 Hodina pravdy
2001 Amy a Isabela (TV film)
Zoe
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
1994 Lekce života (TV film)
Sám doma a bohatý
Zděšení
1992 Mac

TV seriály

2004 JAG (TV seriál)
Návrat domů (S09E21)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dopis pro Abby (S10E03)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Člověk člověku vlkem (S01E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Shangri-La (S13E02)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Childhood Memories (S03E07)
1999 Angel (TV seriál)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Nurture (S04E20)
1993 Dudley (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1990 The Baby-Sitters Club (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace