foto

Kelly Jean Peters

  • nar. 2.7.1940 (78 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Killer Bud
1999 Ženich na útěku
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
1994 Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1993 Krevní pouto: Smrt v rodině (TV film)
1986 Poltergeist II
1982 Having It All (TV film)
1981 Kdo zabil Joy Morganovou? (TV film)
1980 Witches' Brew
1978 Question of Guilt, A (TV film)
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1975 Velký Waldo Pepper
1974 Teror na 40. podlaží (TV film)
1973 Ace Eli and Rodger of the Skies
Stopaři smrti
1972 Kapesné
1970 Malý velký muž
1966 An American Dream
Každou středu

TV seriály

1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 M*A*S*H (TV seriál)
Love Story (S01E14)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
Mister Roberts (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace