foto

David Silverman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auditioning with Mom
Scorned (TV film)
2017 Barry Seal: Nebeský gauner
Krásný únik
My Lethal Weapon
2016 Zakladatel
2015 Bez kalhot XXL
2014 Selma
2013 Zprávař 2 - Legenda pokračuje
2011 Zack's Zap Pack
2005 Warm Springs (TV film)

TV seriály

2019 Scream (TV seriál)
The Deadfast Club (S03E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Srdce v bedně (S02E08)
Brockmire (TV seriál)
The Getaway Game (S02E01)
2016 Atlanta (TV seriál)
Nobody Beats the Biebs (S01E05)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Kali (S02E09)
Survivor's Remorse (TV seriál)
Grown-Ass Man (S02E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Není úniku (S06E09)
Postřeh (S06E07)
Teď (S06E05)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky