foto

Siw Erixon

  • nar. 30.3.1957 (63 let)
    Timrå, Västernorrlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Charter
2019 Sanningssagor
2018 Krocken
2016 Maria Wern - Dit ingen når
2014 10 000 timmar
2013 Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2005 O Sáře
2003 Capricciosa
2001 Villospår (TV film)
1997 Spring för livet
1996 Den vita lejoninnan

TV seriály

2019 Heder (TV seriál)
Happy Face (S01E08)
Mirakelstudenten (S01E07)
Neat (S01E06)
další epizody (8)
2018 Greyzone (TV seriál)
Overlevelse (E08)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Lichterfest (E25)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Wallander (TV seriál)
Cellisten (S02E05)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Höök (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Blodsband (S01E11)
2005 Saltön (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
2004 Graven (TV seriál)
Ørnen (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1999 Offer och gärningsmän (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky