foto

Mats Blomgren

  • nar. 12.4.1960 (60 let)
    Vänersborg, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Slunovrat
2017 Borg/McEnroe
2015 Stádo
Tady a potom
2014 Miraklet i Viskan
Pojken med guldbyxorna
2013 Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)
Arne Dahl: Velké vody (TV film)
Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Call Girl
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Någon annanstans i Sverige
2009 Dívka
2008 Patrik - věk 1,5
2007 To zvláštní léto
Zničujicí láska
2006 Keillers park
Offside
2001 Familjehemligheter
Hem ljuva hem
2000 Společně
1999 Noll tolerans
1998 Den 8:e sången
1997 Tigerhjärta

TV seriály

2019 Allt jag inte minns (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Fartblinda (TV seriál)
2018 Springfloden (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2017 Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 6 (S01E06)
Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Jordskalvet (E07)
Mina föräldrars lögner (E06)
další epizody (4)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Pokoj 302 (S05E01)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Studio Sex (E03)
2011 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Laila (E09)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Saltön (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 Solisterna (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky