foto

Mats Blomgren

  • nar. 12.4.1960 (57 let)
    Vänersborg, Älvsborgs län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2015 Beck - Rum 302 (TV film)
Der Kommissar und das Meer - Wilde Nächte (TV film)
Stádo
Tady a potom
2014 Miraklet i Viskan
Pojken med guldbyxorna
2013 Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
Call Girl
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Der Kommissar und das Meer - Laila (TV film)
Någon annanstans i Sverige
Případy Anniky Bengtzonové - Studio Sex
2009 Dívka
2008 Patrik - věk 1,5
2007 To zvláštní léto
Zničujicí láska
2006 Keillers park
Offside
2001 Familjehemligheter
Hem ljuva hem
2000 Společně
1999 Noll tolerans
1998 Den 8:e sången
1997 Tigerhjärta

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 8 (S01E08)
Del 6 (S01E06)
2014 Blå ögon (TV seriál)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Arne Dahl: Až na vrchol hory (TV seriál)
Arne Dahl: Evropské blues (TV seriál)
Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
2011 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Upp till kamp (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 Solisterna (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Beck (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace