foto

Carl Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Price for Freedom
2016 The Channel
2014 Chicks Dig Gay Guys
2010 Care Bears to the Rescue
Care Bears: The Giving Festival Movie
Wreckage
2008 Crazy Girls Undercover (TV film)
2006 Murder Game, The
2005 Six Months Later
2004 June (TV film)
2003 Prasátko a jeho velký příběh
2002 Zvoník u Matky Boží II
1999 Medvídek Pú: čas svátků
1998 Conversations in Limbo
Winnie the Pooh: A Valentine for You (TV film)
1997 Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
1996 Aladin a král zlodějů
1994 Tiny Toons Spring Break (TV film)

TV seriály

2020 Looney Tunes Cartoons (TV seriál)
Episode 40 (E40)
Episode 39 (E39)
Episode 38 (E38)
další epizody (40)
2005 Alien Racers (TV seriál)
1998 Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
Vpád do Ameriky (TV seriál)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál)
Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Angels in the Night (E13)
Seeing Isn't Believing (E12)
To Serve Mankind (E11)
další epizody (13)
Mighty Ducks (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Hunter's Moon: Part 3 (S02E52)
Hunter's Moon: Part 2 (S02E51)
Hunter's Moon: Part 1 (S02E50)
další epizody (22)
1995 Freakazoid! (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Grief (S02E30)
M.I.A. (S02E29)
Sanctuary (S02E28)
další epizody (35)
1994 Gargoyles (TV seriál)
Deadly Force (S01E08)
Temptation (S01E07)
The Thrill of the Hunt (S01E06)
další epizody (8)
Batman (TV seriál)
Time Out of Joint (S03E05)
1993 Animáci (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
His Silicon Soul (S01E43)
Heart of Steel: Part II (S01E40)
Beware the Gray Ghost (S01E32)
další epizody (4)
1991 Taz-mánie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky