foto

Tim Firth

  • nar. 13.10.1964 (53 let)
    Chester, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Wedding Video, The
2009 Báječný svět shopaholiků
2005 Sexy botky
2004 King of Fridges (TV film)
2003 Blackball
Holky z kalendáře
2002 Cruise of the Gods (TV film)
2001 Combat Sheep (TV film)
1999 Flint Street Nativity, The (TV film)
1998 Neville's Island (TV film)
1993 Nejde o peníze (TV film)

TV seriály

2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
1996 Roger and the Rottentrolls (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1993 Comedy Playhouse (TV seriál)
1990 Up to Something! (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Spitting Image (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kalender Girls (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Combat Sheep (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace