foto

Kate Lynch

  • nar. 28.6.1959 (58 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Acting Up
2012 Little Red
2011 New Year
2008 Doživotní trest (TV film)
2005 Lie with Me
2004 Dětská srdce (TV film)
Strašidélko Plísňák (TV film)
2003 Bláznivá cesta (TV film)
Masterpiece Monday
Republic of Love, The
2000 Law of Enclosures, The
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
1996 The Haunting of Lisa (TV film)
1995 Míra viny (TV film)
1994 Lives of Girls & Women (TV film)
1993 X-Rated (TV film)
1992 Lolita (TV film)
The Shower
1989 Eddie a Cruiseři 2
1988 Ann Jillian Story, The (TV film)
Bůh žehnej dítěti (TV film)
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Sadie and Son (TV film)
Taking Care
1986 Murder Sees the Light (TV film)
Snadná kořist (TV film)
1985 Když se kácí les (TV film)
Murder in Space (TV film)
Murder: By Reason of Insanity (TV film)
Spása planety
1984 Guardian, The (TV film)
1983 Curtains
Sex and Violence Family Hour, The
Skullduggery
1982 Soup for One
1981 Nevhodné informace
1980 Double Negative
Nic osobního
1979 Nemotorové
Summer's Children

TV seriály

2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Queer as Folk (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Gotcha! (S02E04)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 Custard Pie (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

TV pořady

1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace