foto

Tony Basgallop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Neobyčejný život Boy George (TV film)
2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
2000 Summer in the Suburbs (TV film)

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (E07)
Berlínská mise (TV seriál)
Atentát (S02E08)
Test důvěry (S02E02)
Zpátky ve hře (S02E01)
2016 Outcast (TV seriál)
What Lurks Within (S01E08)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E07)
Resurrection (TV seriál)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Sirens (TV seriál)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
The Looking Glass (S02E05)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
2004 Outlaws (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
2003 Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2001 Residents, The (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dobytí Měsíce (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace