foto

Denise Gough

  • nar. 1980
    Ennis, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Monday
Vores mand i Amerika
2019 Chlapec, který se stane králem
Další jehňátko
2018 Colette: Příběh vášně
Země oceli
2014 71
Jimmyho tančírna
Tichý křik
2012 Complicit
2010 Kid
Robin Hood
2008 Mesiáš (TV film)
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Outlanders
Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota (TV film)
2004 Lie with Me (TV film)

TV seriály

2020 Unprecedented: Real Time Theatre from a State of Isolation (TV seriál)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2016 Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
Hledá se dívka (E04)
Cizí části (E01)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Win Some, Lose Some (S01E02)
The Fall (TV seriál)
Brány světla (S03E03)
2015 Cuffs (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Dokonalý trik (S01E02)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Stella (TV seriál)
Titanic - krev a ocel (TV seriál)
The 'Unsinkable' Sets Sail (E12)
The Tipping Point (E11)
A Crack in the Armor (E10)
další epizody (11)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2020 What's the Matter with Tony Slattery? (TV film) - vyp.

Divadelní záznam

2017 Angels in America Part One - Millennium Approaches (divadelní záznam)
Angels in America Part Two - Perestroika (divadelní záznam)
2014 Duchess of Malfi, The (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky