foto

Antonio Di Mauro

  • nar. 1965

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sieben Stunden (TV film)
2016 Dolores (TV film)
2008 Každou vteřinou
Mein Traum von Venedig (TV film)
2007 Liebe auf den dritten Blick (TV film)
Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2005 Hexenküsse (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
Wo bleibst du, Baby? (TV film)
2004 Ein Gauner Gottes (TV film)
Soundless
V cizím těle (TV film)
2003 Cappuccino zu dritt (TV film)
2002 Opus
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Sama mezi muži (TV film)
Weites Meer
2000 Der Kapitän - Das Geheimnis der Viking (TV film)
Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
1999 Heimlicher Tanz (TV film)
Hotel Mama - Mama auf der Flucht (TV film)
Schmetterlinge der Nacht
1998 Alle für die Mafia (TV film)
O jeden hřích navíc (TV film)
Supersingle (TV film)
1997 Kommissar Schimpanski - Diamantenjagd (TV film)
1996 Tichá msta
1995 Kopfjagd (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Blutiger Schnee (TV film)
1990 Eurocops - Die Ratte (TV film)
Mademoiselle Ardel (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
2011 Herzflimmern - Liebe zum Leben (TV seriál)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Tlustokožec (S01E06)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Die Hinterbänkler (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Jets - Život na hraně (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Der Kapitän (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace