foto

Tana Schanzara

  • nar. 19.12.1925
    Kiel, Schleswig-Holstein, Německá říše
  • zem. 19.12.2008 (83 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Ein Dichter in der Familie
2004 Aus der Tiefe des Raumes
Das Schwalbennest (TV film)
Jazzclub - Der frühe Vogel fängt den Wurm.
V cizím těle (TV film)
2003 Mendy - Das Wusical (TV film)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
Was nicht passt, wird passend gemacht
2000 Verlorene Kinder (TV film)
Zehn wahnsinnige Tage (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben
1998 Das vergessene Leben (TV film)
Trio, Das
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
Das Erste Semester
Die Oma ist tot (TV film)
1996 Männerpension
Willi und die Windzors (TV film)
1995 Club Las Piranjas (TV film)
Wilder Westerwald (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1992 C'est la vie (TV film)
Dead Flowers
Škytavka
1991 Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1990 Alles im Griff (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)
Místo činu - Moltke (TV film)
1987 Minipli (TV film)
Peng! Du bist tot!
1983 Kiez
1982 Dazwischen (TV film)
1981 Jede Menge Kohle
Kleine Hotel, Das (TV film)
1980 Die Frank Zander Show (TV film)
Tatort - Herzjagd (TV film)
1979 Der Maulkorb (divadelní záznam)
Lena Raisová
1978 Die Abfahrer
1977 Aufforderung zum Tanz (TV film)
Geisel, Die (TV film)
Rückfälle (TV film)
1976 Der Fall Bundhund (TV film)
1974 Zündschnüre
1973 Něžnost vlků
Smog hrozí (TV film)
1972 Der Angestellte (TV film)
Herlemanns Traum oder Das andere Leben (TV film)
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
1969 Umschulung (TV film)

TV seriály

2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
Gisbert (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Správná šestka (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Hans im Glück aus Herne 2 (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
Medienklinik (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1971 Frau in Weiß, Die (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace