foto

Hans Klima

  • nar. 27.7.1945 (75 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
2015 Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
Blöde Mütze!
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Schöner Leben
2005 Hölle im Kopf (TV film)
Letztes Kapitel (TV film)
Tatort - Todesbrücke (TV film)
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
2000 Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
1995 Pilotinnen (TV film)
1994 Tatort - Die Sache Baryschna (TV film)
1992 Mutter mit 16 (TV film)
1989 Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1988 Hannes (TV film)
Kai aus der Kiste
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Erste Reihe, Die (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
1986 Neznámé paprsky (TV film)
Sagenhaftes vom Petermännchen (TV film)
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1985 Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Im Tal (TV film)
1981 Verbindlich reserviert (TV film)
1979 Kein Platz für Teufel (TV film)
Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
Rote Erde (TV film)

TV seriály

2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tief im Herzen (S18E21)
2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der Verrat (S03E04)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zwei linke Hände (S03E14)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Luna je mrtvá (S11E08)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliches Alibi (S14E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Chlapi jsou dobytci! (S01E01)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebe, Frust und Leid (S10E07)
Wo das Gute beginnt (S10E06)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Gefährliche Liebschaften (S02E04)
Sabine! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der unsichtbare Tod (S04E20)
Kobra 11 (TV seriál)
Kdo s koho (S08E12)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Lidé z Züderova (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kaisersturz
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky