foto

Christopher Donaldson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Vzpomeň si
2014 Stage Fright
2013 Cottage Country
Dokonalá nedokonalost
2011 Take This Waltz
2010 Act of Dishonour
2003 Štěstí
2001 Chaled
Getting In
Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
2000 The Uncles
Word from the Management, A

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
The Bridge (S01E09)
A Woman's Place (S01E06)
Nedovol těm parchantům, aby tě zničili (S01E04)
další epizody (4)
The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Odliv (S03E07)
2013 Played (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Broken Peace (S05E01)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Team Player (S04E16)
Day Game (S04E14)
Cost of Doing Business (S04E10)
další epizody (7)
2010 Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Acceptable Risk (S03E07)
The Other Lane (S03E05)
Follow the Leader (S03E03)
2009 Být Erikou (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)

Dokumentární

2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
2009 Waterlife
2007 Global Metal
Monarchové stěhovaví!
2005 Perfect Fake, A (TV film)
2002 McLuhan's Wake
2000 Vinyl

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace