foto

Doug Murray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příliš mnoho lásky (TV film)
2016 Journey Back to Christmas (TV film)
Případ Sloane
Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (TV film)
2015 Spotlight
2012 Ne/přátelé (TV film)
Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
2010 Válka blogerek (TV film)
2008 Svatební horečka (TV film)
2007 V dostihovém sedle
2006 Man of the Year
2005 Looking for Angelina
Zbožňuju svatby
2004 Starosti starosty
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
2002 Kluk od vedle
2000 Last Debate, The (TV film)
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
Záhada diamantu

TV seriály

2014 Zvláštní skvadra (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
2012 Firma (TV seriál)
Good God (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Broken Peace (S05E01)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Obchodní finty (S01E06)
2010 Wingin' It (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Family Biz (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Excluding and Abstemiousness (S05E05)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Bowling for Equality (S02E19)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Dopis z lásky (S01E19)
1994 Směr jih (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace