foto

Doug Murray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Daughter's Ordeal (TV film)
2019 Christmas Jars (TV film)
Domů na dožínky (TV film)
2017 Příliš mnoho lásky (TV film)
2016 Journey Back to Christmas (TV film)
Případ Sloane
Záhada v květinářství: Květiny na věčnost (TV film)
2015 Spotlight
2012 Ne/přátelé (TV film)
Sám doma 5: Vánoční loupež (TV film)
2010 Válka blogerek (TV film)
2008 Svatební horečka (TV film)
2007 V dostihovém sedle
2006 Muž roku
2005 Looking for Angelina
Zbožňuju svatby
2004 Starosti starosty
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
2002 Kluk od vedle
2000 The Last Debate (TV film)
1999 Nejmladší kmotr (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
Záhada diamantu

TV seriály

2019 Jett (TV seriál)
Charles Junior (E02)
Modříkovy stopy (TV seriál)
2014 Zvláštní skvadra (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
2012 Firma (TV seriál)
Good God (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Broken Peace (S05E01)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Obchodní finty (S01E06)
2010 Wingin' It (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Family Biz (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Excluding and Abstemiousness (S05E05)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Bowling for Equality (S02E19)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Dopis z lásky (S01E19)
1995 Směr jih (TV seriál)
Vault (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky