foto

Dylan Playfair

  • nar. 19.6.1992 (27 let)
    Kanada

Biografie

Dylan Playfair je kanadský televízny a filmový herec, ktorého roly nie sú obmedzené na žáner. Naopak, zahrá si od sitcomu, až po horor.

Dylan sa narodil vo veľmi hokejovo založenej rodine, v mestečku Fort St. James BC. Je najstaršie dieťa z troch chlapcov, pričom obaja jeho bratia sa stali hráčmi WHL. Jeho otec, Jim Playfair je profesionálny tréner kanadského hokejového týmu Phoenix Coyotes, navyše bývalý hráč NHL a je synovcom Larryho Playfaira, hráča NHL. Ako mladý hral Dylan tiež hokej, konkrétne BCHL pre Merritt Centennials a plánoval sa stať profesionálom, ale prišlo herectvo, a jeho hokejový sen sa vyparil.

Dnes je absolventom Vancouverskej hereckej školy. Tvrdí, že sa rozhodol opustiť svet hokeja po tom, čo videl herca Taylora Kitscha v seriáli Friday Night Lights.

Domo "metal.storm" Highwayman

Herecká filmografie

Filmy

2019 Následníci 3 (TV film)
2018 Tom and Grant
2017 Následníci 2 (TV film)
Still/Born
2016 Gorgeous Morons (TV film)
Krvavé písky
2015 Never Steady, Never Still
The Hollow (TV film)
2013 Kdybych měl křídla
Mr. Hockey: The Gordie Howe Story (TV film)
Profile for Murder (TV film)
2012 Grave Encounters 2

TV seriály

2019 Řád (TV seriál)
Letterkenny (TV seriál)
In It to Win It (S07E06)
W's Talk, Baby (S07E05)
Letterkenny vs Penny (S07E04)
další epizody (7)
2018 Letterkenny (TV seriál)
Yew! (S06E07)
Different Strokes For Different Folks (S06E06)
Dyck's Slip Out (S06E05)
další epizody (14)
2017 Letterkenny (TV seriál)
Great Day for Thunder Bay (S04E06)
The Letterkenny Leave (S04E05)
Letterkenny Talent Show (S04E04)
další epizody (14)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Hall (S01E04)
Aleksander (S01E03)
Pilotní díl (S01E01)
Haters Back Off (TV seriál)
i'm famous (S01E08)
Netwerking at the Nursing Home (S01E03)
Preeching 2 the Chior (S01E02)
Letterkenny (TV seriál)
Finding Stormy a Stud (S02E06)
Uncle Eddie's Trust (S02E05)
The Native Flu (S02E04)
další epizody (12)
2014 Some Assembly Required (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky