foto

Oliver Auspitz

  • nar. 17.11.1975 (45 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Schnell ermittelt - Einsamkeit (TV film)
2016 Hotel Sacher (TV film)
Oma zockt sie alle ab (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Schnell ermittelt - Erinnern (TV film)
Schnell ermittelt - Leben (TV film)
2013 Alles Schwindel (TV film)
Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
2012 Meine Tochter, ihr Freund und ich (TV film)
Schnell ermittelt - Schuld (TV film)
2011 Nezvěstná (TV film)
Nečekaná láska (TV film)
2010 Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Nouzové přistání (TV film)
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
La Bohème

TV seriály

2020 Letzter Wille (TV seriál)
2019 Vídeňská krev (TV seriál)
Ztracené dítě (E03)
Královna noci (E02)
Poslední seance (E01)
2018 Schnell ermittelt (TV seriál)
Louis Rauscher (S06E10)
Dominik Fiedler (S06E09)
Christine Zeitlberger (S06E08)
další epizody (10)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Alan Richter (S05E10)
Wolf Brennersdorfer (S05E09)
Viktor Urbach (S05E08)
další epizody (10)
2016 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Wahrheiten (S01E07)
Schamlos (S01E06)
další epizody (5)
2013 Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Lucy Haller (S04E12)
Jana Solm (S04E11)
Tommi Hotarek (S04E10)
další epizody (12)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Klaus Karner (S03E08)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Life is live (E10)
No Hit & Run (E09)
Fremdnahtod (E08)
další epizody (10)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Simon Koller (S02E07)
Nico Hartmann (S02E06)
další epizody (8)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
Laszlo Urban (S01E09)
Ben Bogner (S01E08)
další epizody (9)

Dokumentární

2017 Maximilian I. - Der Brautzug zur Macht (TV film)
2015 Oh du mein Österreich (TV film)
2013 Lost & Found
1987 Universum (TV seriál)

TV pořady

2013 Die härtesten Jobs Österreichs (TV pořad)
2011 Kratky (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Marvin Jäger (S03E05)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Das Ohr des Gesetzes (E04)
Almabreibung (E02)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Schwergewicht (E07)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky