foto

Christian Rohde

  • nar. 1974
    Mainz, Rheinland-Pfalz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Die Informantin (TV film)
2015 Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Der Metzger und der Tote im Haifischbecken (TV film)
Opa, ledig, jung (TV film)
2013 Osudný případ (TV film)
Woyzeck (TV film)
2012 Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
Posedlost láskou (TV film)
2011 Das Glück ist ein Kaktus (TV film)
Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Malá bankovní loupež (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2009 Frühlings Erwachen (TV film)
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Einer bleibt sitzen (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
Mogadišu (TV film)
Werther (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Der Mann von gestern (TV film)
Kahlschlag (TV film)
Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Mitte 30 (TV film)
2006 Lulu (TV film)
2005 Der Vater meiner Schwester (TV film)
Není nebe nad Afrikou (TV film)
Róza
2004 Baal
Carola Stern - Doppelleben (TV film)
2003 Navždy ztracena (TV film)
Zuckerbrot
2002 Psáno osudem (TV film)
2001 Toter Mann (TV film)

TV seriály

2020 Unsere wunderbaren Jahre (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vatican: The Hidden World (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky