foto

Martin Leutgeb

  • nar. 25.8.1966 (54 let)
    Schwaz, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Max und die Wilde 7
2019 Der Club der singenden Metzger (TV film)
Tatort - Krank (TV film)
Zingerle
2018 Ein wilder Sommer – Die Wachausaga
2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
Die Ketzerbraut (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
Studentenfutter
2014 Sarajevo 1914 (TV film)
Temné údolí
2009 Tatort - Baum der Erlösung (TV film)
2008 Jaderná havárie: Den první (TV film)
2005 Tatort - Rache-Engel (TV film)
2001 Tatort - Zielscheibe (TV film)
1997 Zimní spáči

TV seriály

2019 CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
Blöd gelaufen (S04E09)
Wird's bald (S04E08)
další epizody (4)
2018 CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
Wettschulden (S04E05)
Aufblattelt (S04E04)
další epizody (16)
Soko Vídeň (TV seriál)
Tod im Taxi (S14E03)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Dennis Maida (S05E07)
2016 Kalahari Gemsen (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Země zločinu (TV seriál)
Smrt za noci svatojánské (E07)
Soko Vídeň (TV seriál)
Die verlorenen Kinder (S11E14)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Familiensachen (E11)
Die Letzten ihrer Art (E10)
další epizody (12)
Vraždy u jezera (TV seriál)
CopStories (TV seriál)
Alles Liebe (S02E10)
Muckibude (S02E09)
Au weh (S02E08)
další epizody (10)
Die Bergretter (TV seriál)
Abgeschnitten (S06E06)
Lebensmüde (S06E03)
Der vermisste Sohn (S05E03)
2013 CopStories (TV seriál)
Bist du deppert (S01E10)
Kopfschüssler (S01E09)
Oida? (S01E08)
další epizody (10)
Schlawiner (TV seriál)
Alles über Rosie (S02E10)
Brain Damage (S02E09)
Kuckuck (S02E07)
další epizody (8)
Die Bergretter (TV seriál)
Der Tote im Berg (S04E03)
Tödliches Vertrauen (S04E01)
2012 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Hexenwasser (S04E02)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderische Sehnsucht (S06E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kino Wien Film - vyp.

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2014 9 Plätze - 9 Schätze (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky