foto

Conor O'Farrell

  • nar. 13.1.1956 (64 let)
    Riverside County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 See You in Valhalla
2013 Angel's Perch
2012 Midnight Sun (TV film)
2011 Obhájce
2010 Legacy
Zatím spolu, zatím živi
2009 Hunter's Moon, The
2008 Boj o patent
2007 Bill
2001 61* (TV film)
1999 Ozvěny mrtvých
1996 Zpětná reakce
Únos nevinné (TV film)
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Zrazená důvěra (TV film)
1994 Moment of Truth: Caught in the Crossfire (TV film)
Vzpomínky na vraždu (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Matka nevěsty (TV film)
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
1991 Cesta do pekla (TV film)
Dítě nevěsty (TV film)
Hlavní podezřelá (TV film)
Perry Mason: Případ skleněné rakve (TV film)
Sny o smrti (TV film)
1990 Děti nevěsty (TV film)
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)

TV seriály

2018 Shooter (TV seriál)
Sins of the Father (S03E03)
Red Meat (S03E02)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (10)
2014 Gang Related (TV seriál)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hříšníkova smrt (S05E12)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Nemesis (S01E07)
Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
Dětská křížová výprava (S01E07)
Strážce pořádku (TV seriál)
Loose Ends (S03E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Karma (S13E01)
Návrat domů (S12E22)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Blaze of Glory (S02E06)
Anatomie lži (TV seriál)
Pokusný králík (S03E05)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
To Tell the Truth (S03E07)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Peleliu Airfield (E06)
Basilone (E02)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Anatomie lži (TV seriál)
Černá a bílá (S02E22)
Ilegální zápas (S02E18)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odraz tužeb (S06E08)
2008 Eli Stone (TV seriál)
The Path (S02E01)
Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Girls Ain't Nothing But Trouble (S04E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Za Warricka (S09E01)
Za Geddu (S08E17)
2007 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Peklo, 1. část (S03E01)
Ztracený ráj (S02E23)
Deprese (S02E14)
Útěk z vězení (TV seriál)
Sprcha (S02E18)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Švábi (S08E09)
Ranaři (S07E19)
Drom (S07E13)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Věrní bojovníci (S01E04)
Médium (TV seriál)
Twice Upon a Time (S02E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodinné tajemství (S03E16)
Odložené případy (TV seriál)
Navěky modrá (S04E10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
Rašomáma (S06E21)
Sbohem a polibek (S06E13)
2005 Médium (TV seriál)
Dead Aim (S02E06)
A Priest, a Doctor and a Medium Walk Into an Execution Chamber (S01E12)
Jump Start (S01E07)
další epizody (4)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smrti, nepyšni se (S01E17)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Beznaděj (S01E15)
Bolestná přiznání (S01E12)
Kdo ji najde? (S01E11)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Máma Boonová (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Letí tudy střela II. (S06E08)
Letí tudy střela I. (S06E07)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
You're Not Alone (E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joan Rivers (S02E16)
Sean McNamara (S02E15)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Obojek smrti (S01E02)
Taxík (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bludná planeta (S01E17)
2001 Dead Last (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Loving Sons (E09)
Truth or Consequence (E08)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Prvotní (S04E21)
Faktor Yoko (S04E20)
Nový úplněk (S04E19)
Akta X (TV seriál)
Poustevníci (S08E04)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
Případ pro Sam (TV seriál)
Projekt Kolibřík (S03E19)
Pohotovost (TV seriál)
Bouře, druhá část (S05E15)
Bouře, první část (S05E14)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
We Interrupt This Program (E08)
Spider (E05)
další epizody (4)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Risky Business (S04E22)
Správná pětka (TV seriál)
Parent Trap (S04E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Sickness, Health/Richer, Poorer (S04E08)
Positive Attitude (S04E07)
Handicaps (S04E03)
1996 Temné nebe (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zvláštní akce (S01E16)
1995 Policie New York (TV seriál)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zelení mužíčci (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky