foto

Conor O'Farrell

  • nar. 13.1.1956 (61 let)
    Riverside County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 See You in Valhalla
2013 Angel's Perch
2012 Midnight Sun (TV film)
2011 Obhájce
2010 Legacy
Zatím spolu, zatím živi
2009 Hunter's Moon, The
2008 Boj o patent
2007 Bill
2001 61* (TV film)

TV seriály

2016 Game of Silence (TV seriál)
2014 Gang Related (TV seriál)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Hříšníkova smrt (S05E12)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Kašmír (S01E09)
Dětská křížová výprava (S01E07)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Peleliu Airfield (E06)
Basilone (E02)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Sprcha (S02E18)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bludná planeta (S01E17)
2001 Dead Last (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Poustevníci (S08E04)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zelení mužíčci (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace