foto

Alex Chung-Sun Fong

  • nar. 17.3.1963 (57 let)
    Macao

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Yi tin to lung gei
2019 Lian zheng feng yun
2018 Kung Fu Monster
Nepolapitelný padělatel
2017 Yao yao ling
2016 Good Take!
Perfect Imperfection
2015 Ba li jia qi
Ji nian ri
2014 Bo fung yu
Kung Fu zabiják
Liu fu xi shi
Qie ting feng yun 3
The Crossing (Part 1)
2013 Fei hu wai zhuan
Mark of Youth
Timeless Love
2011 Da mo shu shi
Jian dang wei ye
Odposlechnuto 2
Osamělý válečník
To Love or Not
2010 Přesný cíl
Yue guang bao he
2009 Qie ting feng yun
2008 Fei cheng wu rao
2006 Gui yan xing jing
2005 A sao
Guai wu
Qian bei bu zui
Shen jing xia lu
2004 Bao lie du shi
Jing xin dong po
Shi bu di tou
Wang jiao hei ye
2003 Gu zhai xin huang huang
Xing yun chao ren
2002 Devil Touch
2001 Sharp Guns
Yu wang zhi cheng
Zheng jiang
2000 Double Tap
Eternal Love
Yue liang de mi mi
1999 Jing tian dong di
Xin jia fa
1998 Feng yun xiong ba tian xia
Gu huo za: Hong Xing Shi San Mei
Hao jiang feng yun
Long zai jiang hu
Mei tian ai nin 8 xiao shi
Qiang jian 3
Wo ai ni
Yu duo la yu ying xiong
1997 Ai shang 100% ying xiong
Shen tou die ying
Záchranné lano
1996 Tian ruo you qing III feng huo jia ren
1995 Hard Touching
Ye xing de xie hou
1994 Ai qing se xiang wei
Jie mei qing shen
1993 Jing hua rou bo jiang jian dang
Miao jie shi san mei
Mu lu tian shi
Qi xia wu yi zhi wu shu nao dong jing
Tou qing bao hu jin
Yan jiang
Zbraně draka
1992 Bao zha xing xing wei
Gui yu de gu shi
Hua jie kuang ben
Jing wang xiong feng
Killer Flower
Pi li bao zuo
Se jiang II zhi xie mei gui
Sheng zhe wei wang
Wu nan qing wei liao
1991 Gui zheng ren
Ji ya lian
Qing ben jia ren
Yao nu dou shi gong
1990 Di tou long
Heng chong zhi chuang huo feng huang
Jing tian long hu bao
Manchester Death Warrant
Po jian ji xian feng
Qi zu
Xiao tou a xing
Xue zai feng shang
1989 Wo ai Tang Ren jie
Železní andělé 3
1988 Xi bao
Železní andělé 2
1987 Zhao hua xi shi
Železní andělé
1986 Tao chu shan hu hai

TV seriály

2020 Xin shen diao xia lu (TV seriál)
2019 Hai tang jing yu yan zhi tou (TV seriál)
2018 The Taoism Grandmaster (TV seriál)
2015 Mi yue zhuan (TV seriál)
2006 Xue shan fei hu (TV seriál)
2001 Jin qian ben se (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Be a Mother