foto

Jaren Brandt Bartlett

  • nar. 3.2.1988 (31 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kdybych měl křídla
2011 A Mile in His Shoes (TV film)
Boxerský sen
Pravděpodobnost výhry
2010 Dear Mr. Gacy
2008 Sheltered Life
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Nenapravitelná (TV film)
2002 Skryté hlasy (TV film)

TV seriály

2018 iZombie (TV seriál)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
My Really Fair Lady (S04E06)
Brainless in Seattle, Part 2 (S04E04)
další epizody (4)
2016 Motiv (TV seriál)
Chronologie bolesti (S04E12)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Blackstone (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Booster (S10E18)
2009 Rota (TV seriál)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nechte maličkých (S02E04)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
The Longest Day (S01E11)
2003 Alienated (TV seriál)
Romeo! (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace