foto

Nathan Darrow

  • nar. 21.6.1976 (44 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Casualties
2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2015 The Inherited
2008 Noční rvačka
2006 Ambrose Bierce: Civil War Stories (TV film)

TV seriály

2020 F.B.I. (TV seriál)
American Dreams / Reveille (S02E18)
2019 Miliardy (TV seriál)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
A Proper Sendoff (S04E05)
další epizody (5)
2018 Preacher (TV seriál)
The Light Above (S03E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Naughty Monkey Kicks At Tree (S04E05)
Quantico (TV seriál)
The Conscience Code (S03E01)
Gotham (TV seriál)
To je zábava (S04E18)
Povinný brunch (S04E17)
Potápějící se loď, velký potlesk (S04E15)
2017 Godless (TV seriál)
Homecoming (E07)
Dear Roy... (E06)
Miliardy (TV seriál)
Risk Management (S02E01)
Preacher (TV seriál)
Puzzle Piece (S02E09)
Gotham (TV seriál)
Démonova hlava (S04E04)
Prvotní hádanka (S03E17)
2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
Quality of Life (S01E10)
Boasts and Rails (S01E08)
další epizody (7)
Gotham (TV seriál)
Přenos (S02E22)
Borový les (S02E18)
Mrtvého nestudí (S02E13)
další epizody (4)
Domek z karet (TV seriál)
43. kapitola (S04E04)
42. kapitola (S04E03)
40. kapitola (S04E01)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
Go Ask Roger (S04E04)
Bob & Carol & Ted Jr. & Alice (S04E03)
další epizody (4)
2015 Gotham (TV seriál)
Horší než zločin (S02E11)
Domek z karet (TV seriál)
39. kapitola (S03E13)
38. kapitola (S03E12)
37. kapitola (S03E11)
další epizody (11)
2014 Domek z karet (TV seriál)
26. kapitola (S02E13)
25. kapitola (S02E12)
24. kapitola (S02E11)
další epizody (11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Odpustit a zapomenout (S05E02)
2013 Domek z karet (TV seriál)
13. kapitola (S01E13)
11. kapitola (S01E11)
10. kapitola (S01E10)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky