foto

Sharon Garrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 1 Interrogation
2019 Project: Puppies for Christmas
2018 #am/pm
The Lucky Man
2017 A Very Sordid Wedding
Behold His Mighty Hand
Nezvěstná dcera (TV film)
Vražedná aféra (TV film)
2016 Půlnoční dítě
The Rally-LA
Vražedné jezero
2015 Evan's Crime
Ladíme 2
2014 Antique Case
2011 Open Gate

TV seriály

2017 Drápy (TV seriál)
Tekoucí písek (S01E03)
Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
The Truth (E09)
Hey (E08)
Into the Black (E06)
další epizody (4)
2014 Salem (TV seriál)
In Vain (S01E03)
American Horror Story (TV seriál)
Do horoucích pekel (S03E12)
2012 Společná terapie (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2008 Sordid Lives: The Series (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky