foto

Maria Schrader

  • nar. 27.9.1965 (53 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hanni & Nanni - Mehr als beste Freunde
2014 Vergiss mein Ich
2013 Schwestern
2012 Alleingang (TV film)
2011 Krokodýlové z předměstí 3
V temnotě
2010 Krokodýlové z předměstí 2
2009 Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders (TV film)
Krokodýlové z předměstí
2008 Patchwork (TV film)
Tatort - Borowski und das Mädchen im Moor (TV film)
2007 Na úpatí sopky (TV film)
2005 Země sněhu
2004 Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea, The
2003 Rosenstrasse
2002 Nibelungen, Die (TV film)
Operation Rubikon (TV film)
Väter
2001 Ausflug
Emil a detektivové
Pravidla úspěchu
2000 Josephine
1999 Aimee a Jaguár
Hochzeitskuh, Die
1998 Jsem hezká?
Meschugge
1997 Der Unfisch
1996 Kindermord, Der (TV film)
Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)
1995 Flirt
Riziko smrti (TV film)
Stille Nacht
1994 Burning Life
Einer meiner ältesten Freunde
Keiner liebt mich
1993 Halbe Welt
Je m'appelle Victor
Magic Müller (TV film)
Neues Deutschland (TV film)
Ohne mich
1992 I Was on Mars
1989 RobbyKallePaul
1988 Goldjunge

TV seriály

2018 Deutschland 86 (TV seriál)
The City and the City (TV seriál)
Breach (E04)
Orciny (E03)
Ul Qoma (E02)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2015 Deutschland 83 (TV seriál)
Able Archer (E08)
Bold Guard (E07)
Brandy Station (E06)
další epizody (8)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace