foto

Stephanie Cole

  • nar. 5.10.1941 (77 let)
    Solihull, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ztracená dáma (TV film)
2008 Velký den slečny Pettigrewové
2006 Obyčejná žena (TV film)
2001 Konečně doma (TV film)
1999 Indián
1988 Slzy v dešti (TV film)
1984 Amy (TV film)
1979 Afternoon Off (TV film)
That Summer
1978 Světová teta Velvet
1975 Eskimo Nell

TV seriály

2013 Man Down (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (8)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
Jen my dvě (S03E06)
Rozejít se je těžké (S03E05)
další epizody (7)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2005 Doktor Martin (TV seriál)
Návrat ztraceného otce (S02E09)
Šalebná láska (S02E08)
Rodičovská láska (S02E06)
další epizody (6)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Zlá krev (S01E06)
Bolavé srdce (S01E05)
Malá velká veverka (S01E04)
další epizody (6)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Life as We Know It (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež královského rubínu (S03E09)
1990 Waiting for God (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
Bit of a Do, A (TV seriál)
1988 Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 Talking Heads (TV seriál)
1986 Návrat Antelopy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Sally Ann (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
Tropic (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Fosters, The (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace