foto

Franz Rudnick

  • nar. 13.10.1931
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 13.10.2005 (74 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Eine Frau mit Pfiff (TV film)
1997 Hotel Mama - Die Rückkehr der Kinder (TV film)
1990 Der kleine Prinz (TV film)
1988 Bombe, Die (TV film)
Tatort - Die Brüder (TV film)
1987 Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
1985 Plötzlich und unerwartet ... (TV film)
Unbekannten im eigenen Haus, Die (TV film)
1984 Die Wannseekonferenz (TV film)
1983 Die Rückkehr der Träume (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
1981 Olověná doba
1980 Die Judenbuche (TV film)
1979 Tatort - 30 Liter Super (TV film)
1977 Reinhard Heydrich - Manager des Terrors (TV film)
Skupinový portrét s dámou
1976 Köznapi legenda (TV film)
1975 Das Netz
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Erziehung durch Dienstmädchen (TV film)
Revolte im Erziehungshaus (TV film)
1974 Fluchtgedanken (TV film)
Lacombe Lucien
Lisa - Aus dem Leben einer Unentbehrlichen (TV film)
1973 28/73 Zeitaufnahme(n)
Eigentlich hatte ich Angst... - Die Geschichte eines ungewöhnlichen Helden (TV film)
Paganini (TV film)
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
Tatort - Weißblaue Turnschuhe (TV film)
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
Verrat ist kein Gesellschaftsspiel (TV film)
Zeitaufnahme (TV film)
1971 Liebe ist nur ein Wort
Vier Tage unentschuldigt (TV film)
1970 Der Polizeiminister 1759-1820 Joseph Fouché (TV film)
Gedenktag (TV film)
Kannibalen (TV film)
Peenemünde (TV film)
Tod nach Mitternacht (TV film)
1969 Die Freier (TV film)
Epitaph für einen König (TV film)
Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
Nennen Sie mich Alex (TV film)
Schrott (TV film)
1968 Der Turm der verbotenen Liebe
Prüfung eines Lehrers (TV film)
1967 Flucht über die Ostsee (TV film)
Handvoll Helden, Eine
Heydrich v Praze (TV film)
1966 Der Fall Hau (TV film)
Der Fall Kapitän Behrens - Fremdenlegionäre an Bord (TV film)
Der Verrat von Ottawa (TV film)
Der schwarze Freitag (TV film)
L'espion
Preis der Freiheit (TV film)
1965 Nur einer wird leben (TV film)
Unsterblichkeit mit Marschmusik (TV film)
Vražedné pouzdro na housle

TV seriály

1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Cornelius hilft (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Intrigen (S02E05)
Das Geständnis (S02E04)
Der Fremde in der Hütte (S02E03)
další epizody (5)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Wächter, Die (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Prost, Herr Professor! (S01E22)
další epizody (9)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Der Kunstfehler (S01E10)
Die Schuldfrage (S01E08)
další epizody (8)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Bekenntnisse des Hochstaplers Felix Krull (TV seriál)
Büro, Büro (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tod eines Schülers (TV seriál)
1980 Dobytí nebe (TV seriál)
I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Muži na křídlech (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Der Anwalt (TV seriál)
Gesucht wird... (TV seriál)
Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1975 Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
La Cloche tibétaine (TV seriál)
1973 Joseph Balsamo (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Das Kurheim (TV seriál)
Der Illegale (TV seriál)
1970 Der schwarze Graf (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
John Klings Abenteuer (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky