foto

Jerzy Gruza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dariusz
2002 Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja
2001 Gulczas, a jak myślisz?
1970 Datel
1955 Nezvaní hosté

TV seriály

2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)

Dokumentární

2018 BLOK. (TV seriál)
Film (E02)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Dariusz

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Dariusz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky