foto

Franz Froschauer

  • nar. 1958
    Vöcklabruck, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
Sieben Stunden (TV film)
2017 Heldenzeitreise
2012 Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Místo činu: Mnichov - Včera nebyl den (TV film)
2009 Der Komödienstadel - Der letzte Bär von Bayern (divadelní záznam)
Místo činu: Mnichov - Amnézie (TV film)
2007 Der Komödienstadel - Links Rechts Gradaus (divadelní záznam)
2006 Místo činu - Bez boje (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen (TV film)
2005 Das beste Jahr meines Lebens (TV film)
Neun
2001 Vortex
1997 Anwalt Abel - Das schmutzige Dutzend (TV film)
1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)
1993 Madame Bäurin

TV seriály

2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Policista v lázních (S07E01)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky