foto

Jürgen Hentsch

  • nar. 17.3.1936
    Görlitz, Sachsen, Německá říše
  • zem. 21.12.2011 (75 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Die Frau, die im Wald verschwand (TV film)
Faust. Der Tragödie erster Teil
2008 Popelkou na jednu noc (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Der Butler und die Prinzessin (TV film)
Pochod milionů (TV film)
2006 Die Tote vom Deich (TV film)
Robin Pilcher: Na druhé straně oceánu (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Folgeschäden (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
Kletba rodu Pembertonů (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2003 Das Herz ist rot (TV film)
Der zweite Frühling (TV film)
Hamlet_X
Im Schatten der Macht (TV film)
Sternzeichen
2002 Zeit der Rache (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Smrtící víkend (TV film)
Tatort - Mördergrube (TV film)
2000 Der Gerechte Richter (TV film)
Eine Hand voll Gras
Kaliber Deluxe
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)
1999 Die Mörderin (TV film)
Doppeltes Dreieck (TV film)
Nicht ohne meine Eltern (TV film)
Schwarzes Blut (TV film)
Zrada z lásky (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Bertolt Brecht - Liebe, Revolution und andere gefährliche Sachen
Fette Welt
Hundert Jahre Brecht
Mein Kind muß leben (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Hannah
Im Namen der Unschuld (TV film)
Schlank bis in den Tod (TV film)
Teror ve jménu lásky (TV film)
1996 Beckmann und Markowski - Im Zwiespalt der Gefühle (TV film)
Fähre in den Tod (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
Unser Mann: Das Siegel des Todes (TV film)
Zvláštní poslání: Rudá smrt (TV film)
Zvláštní poslání: Slepé oči žalují (TV film)
1995 Der Totmacher
Frau will nach oben, Eine (TV film)
Nur der Sieg zählt (TV film)
Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1994 Mann mit der Maske, Der (TV film)
Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1993 Stunde der Füchse (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1978 Clavigo (TV film)
Ein April hat 30 Tage
Ursula (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Maminko, jsem živ
Rückkopplung (TV film)
1971 Karriere
Smrt v zatáčce (TV film)
Čas čápů
1968 Bylo mi devatenáct
Die Russen kommen
Wie man Karriere macht (TV film)
1967 Kinder der Sonne (TV film)
1965 Karla

TV seriály

2008 Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
V křížové palbě (S06E04)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Herztod (E13)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící písek (S03E05)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
1978 Kapitoly ze života Karla Marxe a Bedřicha Engelse (TV seriál)
1972 Täter unbekannt (TV seriál)
1970 Die Flamme (TV seriál)
1967 Neuland unterm Pflug (TV seriál)

Dokumentární

2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1985 Amok - vyp.
1975 Meiers Nachlaß - vyp.

Divadelní záznam

1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1967 Die Räuber (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky