foto

Ryan Pope

  • nar. Hrabství Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Celluloid
United We Fall
2013 Pole v Anglii
2009 Hledá se Eric
2008 Richard Sharpe - Indické dobrodružství (TV film)
2004 Fallen (TV film)
2000 County Kilburn
1998 Sametová extáze

TV seriály

2017 Motherland (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2016 Viktorie (TV seriál)
Motor změn (S01E07)
2012 Stepping Up (TV seriál)
2011 The Body Farm (TV seriál)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Skins (TV seriál)
Thomas (S04E01)
2008 The Royal Today (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
Ideal (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Joey Dawson? (S02E07)
2002 Strange (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace