foto

Ayanna Berkshire

  • nar. 1978
    San Juan Islands, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Shasta Triangle
2018 Beze stop
2017 Lean on Pete
2014 Record Keeper, The
2013 Jeremiah's Treasure
2011 Bucksville
2010 Těžká rozhodnutí
When Wellness Sucks
2008 Stmívání
Wendy a Lucy
2006 Punk Love
2005 Cucák
Říkej mi strýčku
2004 Čarovná země
2003 Skin Horse, The
Štvanec
2000 Ten nejlepší

TV seriály

2018 Americký vandal (TV seriál)
The Brownout (S02E01)
In the Vault (TV seriál)
Karlis (S02E06)
Lex (S02E04)
Jane (S02E01)
Portlandia (TV seriál)
Most Pro City (S08E07)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Reform (S05E01)
Knihovníci (TV seriál)
And the Steal of Fortune (S04E02)
Portlandia (TV seriál)
Portland Secedes (S07E07)
Friend Replacement (S07E06)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Pravda (S06E22)
2012 Procitnutí (TV seriál)
That's Not My Penguin (E06)
Chirurgové (TV seriál)
Jen si vzpomeň (S09E02)
2011 Grimm (TV seriál)
Bears Will Be Bears (S01E02)
Pilot (S01E01)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Divorce (S08E01)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Three Days of the Hunter Job (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky