foto

Michaela Coel

  • nar. 1.9.1988 (31 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Been So Long
2017 Star Wars: Poslední z Jediů
2014 Monsters - Temný kontinent

TV seriály

2020 Můžu tě zničit (TV seriál)
Don't Forget the Sea (E03)
Someone is Lying (E02)
Eyes Eyes Eyes Eyes (E01)
2018 Vzestup černé země (TV seriál)
Země plná odpuštění (E08)
Přízraky minulosti (E07)
Hra s ohněm (E06)
další epizody (8)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Road Trip (S02E05)
Orlando (S02E04)
další epizody (6)
Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2016 The Aliens (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Pád střemhlav (S03E01)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
The Unicorn (S01E04)
další epizody (6)
London Spy (TV seriál)
Strangers (E02)
2013 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Paternal (S07E03)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Můžu tě zničit (TV seriál)
Don't Forget the Sea (E03)
Someone is Lying (E02)
Eyes Eyes Eyes Eyes (E01)
2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Road Trip (S02E05)
Orlando (S02E04)
další epizody (6)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
The Unicorn (S01E04)
další epizody (6)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Road Trip (S02E05)
Orlando (S02E04)
další epizody (6)
2015 Chewing Gum (TV seriál)
Tolled Road (S01E06)
The Last Supper (S01E05)
The Unicorn (S01E04)
další epizody (6)

Producentská filmografie

TV seriály

2017 Chewing Gum (TV seriál)
Age Ain't Nothing But a Number (S02E06)
Road Trip (S02E05)
Orlando (S02E04)
další epizody (5)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Můžu tě zničit (TV seriál)
Don't Forget the Sea (E03)
Someone is Lying (E02)
Eyes Eyes Eyes Eyes (E01)

Host

TV pořady

2019 RuPaul's Drag Race UK (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky