foto

Stanisław Berny

  • nar. 1944
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Arizona v mé hlavě
2012 Kiedy ranne wstają zorze
2002 Chopin: Touha po lásce
1999 Przygody dobrego wojaka Szwejka (TV film)

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2011 Julia (TV seriál)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace