foto

Jean-Luc Reichmann

  • nar. 2.11.1960 (59 let)
    Toulouse, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Viktor z divočiny (TV film)
2008 Le monde est petit (TV film)
2003 Eurobest (TV film)
1993 Tronc, Le

TV seriály

2019 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Le Revers de la médaille - Partie 2 (S06E06)
Le Revers de la médaille - Partie 1 (S06E05)
Sugar Daddy (S06E04)
další epizody (6)
2018 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
L'Emprise du mal - Partie 2 (S05E02)
L'Emprise du mal - Partie 1 (S05E01)
2016 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Délit de naissance (S04E04)
Hors de contrôle (S04E03)
Un homme en colère (S04E02)
další epizody (4)
2015 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Génération libérée (S03E06)
Retour vers le passé (S03E05)
Livrés à eux-mêmes (S03E04)
další epizody (6)
2014 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Sous pression (S02E04)
La Revenante (S02E03)
Au nom du fils (S02E02)
další epizody (4)
2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
Alerte : disparitions (S01E02)
Les yeux dans le dos (S01E01)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
2010 Touche pas à mon poste! (TV seriál)
2009 Chabada (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
1999 Evamag (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)
N'oubliez pas votre brosse à dents (TV seriál)
1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Tribunal (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál) - původní scénář
Alerte : disparitions (S01E02) - původní scénář
Les yeux dans le dos (S01E01) - původní scénář

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
Ça va s'Cauet (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 La grande soirée anti-arnaque (TV pořad)
2004 À prendre ou à laisser (TV pořad)
2000 Les Z'amours (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky