foto

Zoltán Nagy

  • nar. 4.4.1943 (76 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A fekete bojtár (TV film)
2011 Keleti pu. (TV film)
2001 Skleněný tygr
1989 Vadon
1988 Küldetés Evianba
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 A komáromi fiú (TV film)
A nagy varázslat (TV film)
Daniela (TV film)
1986 A kertész kutyája (TV film)
Fantastická teta (TV film)
1985 Villanyvonat (TV film)
1984 Milenci na odpoledne
Mrňousek a nezbedníci (TV film)
Ty zatracený živote
Vereség (TV film)
1983 Hatásvadászok
Kegyenc (TV film)
Šťastný Daniel
1979 Allegro barbaro
Maďarská rapsódie
1976 Hátország (TV film)
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1974 Kočičí hra

TV seriály

2007 Született lúzer (TV seriál)
Tüzes víz / A múmia bosszúja (S01E01)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Félelem ára (E03)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Angyalbörben (TV seriál)
Military Tours (E11)
1989 Eszmélet (TV seriál)
A szépség koldusa (E02)
1986 Linda (TV seriál)
A tizennyolckarátos aranyhal (S02E01)
1975 A feladat (TV seriál)
Episode 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky