foto

Czeslaw Niemen

  • nar. 16.2.1939
    Stare Wasiliszki, Polsko
  • zem. 17.1.2004 (64 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 Zdarzenie
1983 Rodina Lešniewských
1981 Polonia restituta
1978 Miris zemlje
Zapach ziemi
1976 CDN
Žofie
1973 Veselka
1972 Dziewczyny do wziecia (TV film)
Klíče

TV seriály

1983 Przygrywka (TV seriál)
1980 Kłusownik (TV seriál)
1978 Rodina Lešniewských (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sen o Varšavě

Herecká filmografie

Filmy

1998 Spona
1976 Žofie
1973 Veselka

TV seriály

1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)

Dokumentární

2014 Sen o Varšavě - a.z.
2010 Rytmus svobody - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace