foto

Jan Duszyński

  • nar. 26.4.1976 (44 let)
    Warszawa, Polsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Polskie Nagrody Filmowe: Orły

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Kurýr
2016 Romantik
2014 Jack Strong
Tři králové
2012 Chladné květy sakury
Dozvuky
2009 Soumrak Janaky
2005 Grosse Schlaf, Der

TV seriály

2020 Doma (Polsko) (TV seriál)
Ślimak (E10)
2016 Artyści (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2006 Potupa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky