foto

Action Bronson

  • nar. 2.12.1983 (35 let)
    Flushing, Queens, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Irishman

TV pořady

2016 Traveling the Stars: Ancient Aliens with Action Bronson and Friends (TV pořad)
2015 Hot Ones (TV pořad)
2014 Fuck, That's Delicious (TV pořad)
2011 GGN: Snoop Dogg's Double G News Network (TV pořad)
Kruťárny (TV pořad)
2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Fall Out Boy - Uma Thurman (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace