foto

Danny Keogh

  • nar. 1.3.1948
    Kampala, Uganda
  • zem. 23.7.2019 (71 let)
    Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Red Sea Diving Resort
2018 Tremors: A Cold Day in Hell
2016 Dora's Peace
The Siege of Jadotville
2015 Super-Dad (TV film)
2014 Bojovníci severu: Sága Vikingů
2013 Zulu
2012 Kde hnízdí smrt (TV film)
2011 Mister BOB (TV film)
2010 Pán Harold a kluci
Rallye smrti 2
Ztracená budoucnost (TV film)
2009 Invictus: Neporažený
Nezkrotný Tornádo
2008 Barva pleti
Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel
2006 Operace Rainbow Warrior (TV film)
Podivné dědictví (TV film)
2005 Dobrodružství Poseidonu (TV film)
2004 Doly krále Šalamouna (TV film)
Probuzená smrt
2003 Dissonances
Smrtící důsledek
2002 Hranice šílenství
Krvavé žně
Pure Blood
Stopa smrti
2001 Inja
Malunde
2000 Padající kameny
Pouštní růže (TV film)
Zrůda Ed Gein
Žralok útočí 2
1999 Die Spesenritter (TV film)
Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera
Pirates of the Plain
1998 Operace Delta Force 3
Operace Delta Force II (TV film)
1997 Jump the Gun
1995 Děs v prádelně
Srdce a myšlenky
1994 Lovec stínů II
Marie s'en va t-en guerre (TV film)
1993 Daisy de Melker (TV film)
Mistr kickboxu 2: Na smrt
1991 A.W.O.L.
1990 Sladká vražda
Spiknutí v Rutanze
1989 Africký Express
Forced Alliance
Wild Zone
Zabijte Sladea
Švédská princezna
1988 V podezření
1979 Fifth Season, The
1977 Golden Rendezvous
1975 Mr. Ricco
1972 Fireball Forward (TV film)

TV seriály

2019 Of Kings and Prophets (TV seriál)
Let the Wicked Be Ashamed (E02)
Offerings of Blood (E01)
2016 Cape Town (TV seriál)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Ozvěny minulosti (S02E08)
Dělostřelecká příprava (S02E05)
Poslední jednání (S02E04)
2014 Dominion (TV seriál)
The Flood (S01E04)
Broken Places (S01E03)
Godspeed (S01E02)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
Known Gods (TV seriál)
1997 Legenda o skrytém městě (TV seriál)
1995 Tales of Mystery and Imagination (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Spider's Tale (S03E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky