foto

Deja Dee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hillbilly Elegy
2019 Ali ví, po čem muži touží
Richard Jewell
The Peanut Butter Falcon
2018 Down for Whatever (TV film)
Ještě jedna věc
Temné síly
2016 Aliance
Halloweed
2015 Damn Foreigners
2013 10 Rules for Sleeping Around
Four Senses
2012 Little Red Wagon

TV seriály

2020 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Zahřívací kolo (E02)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
When the Levee Breaks (E05)
Pilot (E01)
MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2018 Doktoři (TV seriál)
Rodinná záležitost (S01E08)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Stay Beautiful (S02E08)
Hap & Leonard (TV seriál)
No Mo' Mojo (S02E06)
Pie a la Mojo (S02E05)
Bad Mojo (S02E04)
další epizody (6)
Star (TV seriál)
Showtime (S01E12)
New Voices (S01E05)
Next of Kin (S01E03)
2016 Star (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Drop (S01E08)
The Wedding (S01E06)
další epizody (4)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NeXT (S03E10)
2015 Banshee (TV seriál)
Včera jsme všichni byli někdo jiný (S03E06)
Kmenová záležitost (S03E05)
Život jako noční můra (S03E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Hunt (S10E23)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
Na válečné stezce (S02E03)
další epizody (4)
Ospalá díra (TV seriál)
Zlá krev (S01E13)
2013 Banshee (TV seriál)
Lepší napůl hluchý než úplně mrtvý (S01E04)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
Rave party (S01E02)
další epizody (4)
Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Krev mé krve (S02E02)
2010 Army Wives (TV seriál)
Safety First (S04E11)
2009 Army Wives (TV seriál)
Moving Out (S03E03)
2007 Army Wives (TV seriál)
After Birth (S01E02)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Lifetime Piling Up (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky