foto

Deja Dee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 One Last Thing
Temné síly
The Peanut Butter Falcon
2016 Aliance
Halloweed
2015 Damn Foreigners
2013 10 Rules for Sleeping Around
Four Senses
2012 Little Red Wagon

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Family Affair (S01E08)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Stay Beautiful (S02E08)
Hap & Leonard (TV seriál)
No Mo' Mojo (S02E06)
Pie a la Mojo (S02E05)
Bad Mojo (S02E04)
další epizody (6)
Star (TV seriál)
Showtime (S01E12)
New Voices (S01E05)
Next of Kin (S01E03)
2016 Star (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Detour (TV seriál)
The Beach (S01E10)
The Drop (S01E08)
The Wedding (S01E06)
další epizody (4)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NeXT (S03E10)
2015 Banshee (TV seriál)
Včera jsme všichni byli někdo jiný (S03E06)
Kmenová záležitost (S03E05)
Život jako noční můra (S03E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Hunt (S10E23)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
Na válečné stezce (S02E03)
další epizody (4)
Ospalá díra (TV seriál)
Zlá krev (S01E13)
2013 Banshee (TV seriál)
Lepší napůl hluchý než úplně mrtvý (S01E04)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
Rave party (S01E02)
další epizody (4)
Ospalá díra (TV seriál)
Půlnoční jízda (S01E07)
2012 Nashville (TV seriál)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Krev mé krve (S02E02)
2007 Army Wives (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace