foto

Rubén Imaz

  • nar. 1979
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Selva Trágica
2017 Tormentero
2015 Epitaf
2012 Fogo

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Selva Trágica
2017 Tormentero
2015 Epitaf
2012 Fogo
2010 Cefalópodo
2006 Familia tortuga

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Tormentero
2015 Epitaf
2010 Cefalópodo
2006 Familia tortuga

Kameramanská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky