foto

Josef Trojan

  • nar. 8.1.2001 (18 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí
2017 Rozverné léto (studentský film)
2016 Domov (studentský film)
2013 Revival
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2005 Anděl Páně

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace