foto

Avy Marciano

  • nar. 1.10.1972 (47 let)
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Číslo jedna
2014 Comme un rat
2010 Zvonění ledu
2005 Kavalkáda
2004 Doo Wop
2002 Respiro

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
L'Inconnue de la gare (S04E02)
2018 Caïn (TV seriál)
Fenêtre sur chambre (S06E07)
2015 Mes chers disparus! (TV seriál)
Partir, revenir ? (E06)
Vivre sa vie... à quel prix ? (E05)
Aimer sans mentir ? (E04)
další epizody (5)
2014 Interventions (TV seriál)
2012 Strictement platonique (TV seriál)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Coeur de pierre (S05E11)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
2006 Off Prime (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
Studio sud (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky