foto

Franck Neckebrock

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Les derniers Parisiens
Sirotek
2013 Dors mon lapin
Mafiánovi
2012 Les Anonymes (TV film)
2011 Crédit pour tous
2009 Des gens qui passent (TV film)
2007 Dům
L'Affaire Ben Barka (TV film)
2005 Sky Fighters: Akce v oblacích

TV seriály

2019 Napoleon (TV seriál)
1812 - 1821 (E04)
1807 - 1812 (E03)
1800 - 1807 (E02)
další epizody (4)
2016 Půlnoční slunce (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2008 X Femmes (TV seriál)
2006 Les tricheurs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky